Scan gender boy or gir

Boleh tak sesiapa pandai cek ni gender apa ya? Sebab dah cek 19w katanya 70% girl tapi kata hati kuat kata boy 😅

Scan gender boy or gir
29 Balas

boy jelas boy to sis... sy dh 21week pun blm scam jantina lgi... huhuhu mls nk scan lgi tunggu gaji nnti bru nk scan

same with me..sy pon stil confuses..nak repeat scan dh terlambat sbb dh 35week..baby dh sempit dekt dlm tu..

Boy ni sis. Kalau girl dia punye kemaluan tu nmpk mcm burger sikit. Ni nmpk more tu scrotum

2y ago

Jelas boyy

Mcm girl, sbb klu boy npk skli telur laki tu 😅 mcm sy jelas npk boy burung skli telur ny 😂

boleh saya tanya pendapat ni boy ke girl ? confuse . dr ckp girl tp rasa je mcm boy 😅

Ee nervous pulak nak scan gender next week 😅 saya tak tahu tengokk. Haha

macam boy. kalau girl, dia ada 3 garis tu. atau orang panggil burger sign

boy, nmpk 2 telur dia kat bwh😂 dgn senapang kecik..😂😂

2y ago

😂😂 sy ada 3 kumbang 1 bunga..

cm boy. kalau girl ada garis tengah "burger sign"

Bila boleh2 cek gender ya 17week dah blleh ke

2y ago

seeloknya 20w lahh, baru betul ii nampak