posisi tidur

cer share posisi tidur korang ketika hamil.. #faberet posisi ?

127 Balas

Mengereng sblh kanan... Mmg tdo lbh mengereng ke kanan xkira preggy ke x.. Hehehehe

5y ago

Hehehe... Geng la cmtu.. Sep ckit...

Mngiring ke kiri dan ke kanan🤭🤭🤭🤭😂😂😂😂 Tukar² posisi sis.

Sy pulak lg selesa tdo terlentang. Klau mengiring jd sakit side tepi & Pinggang.

Mengiring kiri. Kalau lenguh kanan pulak. Tapi selalu nya kiri la 😆😆😛

Pusing sblh kiri.. bayi akn dpt oksigen yg baik klu ibu pusing sblh kiri..😊

Ikut keselesaan masing2. Kalau nak terlentang pastikan bantal tinggikan sikit.

Ke kanan jer x leh nk ke kiri rasa sesak nafas..telentang lg la x selesa..

Tido tlentang tp pling slesa mgiring ke kiri.. Bru aktif bby gerak2

Suka mgiring kee kanan, sampai lenguhhh mula laaa tdo mganggu 😌

Sy x kisah jnji suami kat sebelah 🤣

5y ago

win!😆