Ibu-ibu lebih cenderung untuk makan makanan _____ ketika hamil
Voice your Opinion
Manis
Masam
Masin
Berlemak
Lain-lain (sila nyatakan)

4950 respon

59 Balas

Saya baby first, baru 5w. Setakat ni saya sedang cuba sedaya upaya untuk amalkan pemakanan yg sihat demi baby saya. Tak kisah manis ke masam asalkan demi kesihatan baby. Doakan kandungan saya sihat ya mummy semua, aminn 😊🤲

3y ago

thanks

Awl trismester smpai skrg 2 trimester suka mkn masam dan masin..harap masuk 3 trimester nti,tukar la pigi manis2 pula sebab sya kurang gula😅

anak kedua nie first trim makan masam, nanti loya dah hilang tak tahu lah suka masam ke manis 😂 tapi suka pedas lah.

xsuka manis...tpi pregnant kali ni suka sgt mkn manis...nak² klu kek...rase nk mkn hari²

sye kene jg permakanan sye utk kandungan sye jgk...so sye kene mkn mknan yg seimbang

1 preggy manis 2 preggy pedas n masam 3 preggy sume nak😜😜

manis. tp lauk suke pedas la. #26Nov20  #TAPSuperMoms

Ikut tekak . Kdng2 manis .. kdng masam .. kdng pedas ..

Awal pregnant masam masuk third trimester manis

Saya craving banyak makanan yang bersusu