Cemburu

Cemburuu tngokk orgg g checkupp ngn husbd masingg² .. yg kite since darii kandungan 6weeks until now 25weeks , suamii tkleh temankn kan .. sbb Arwahh pergii trlbh dahuluu .. even daa 4bln berlaluu .. sakitt nyerr hnyaa allah jer yg tahuu .. Even sye tak phm knpaa ujian bginii besar d berii kpdaa sye .. huhuhu ~ maaff sbb meluahh kat sinii ??

35 Balas

Sabar ye sis.. Sis mesti kuat utk baby dlm kandungan.. Doakan arwah berada dlm kalangan org2 yg beriman.. Dan didoakan smoga dipermudhkan segalanya utk sis

4y ago

Aah sis..rsnye dia dh slmt brsalin dh ni..tu td tgk.juge sblm komen..rupenya dh lm..rsnya rmai juge xabis bc luahan sis ni kut..ingt suami sis ni msih ada lg... Mcm mereka msih ada suami lg d sisi..hrp dia kuat demi mmbsrkn anknya...

Kdg ada hikmahnya klu berdikari sndr..sy pn ank dah nk msuk 4 mmg sendiri ..rasa lg senang pn ada sbb kdg klu husband ikut kesian tpksa tggu lama..

AAllahu..semoga arwah suami sis ditempatkan bersama para solihin..semoga sentiasa kuat sis..Allah bersama orang2 yang sabar♥️

Allah lebih baik merancang.dan Allah tahu sis kuat boleh menempuh dugaan .sabar sis dn sy berdoa dipermudahkan urusan sis .😊

ada hikamh. cari hikmah tu ye. sabar okay dear.. Allah sebaik² perancang. semoga baby yg lahir tu adalah baby yg hebat

Moga sis selalu sabar,Tabah dan kuat utk Anak sis..Moga dipermudahkan dan dberi rezeki Serta Rahmat yg besar.amin

Sis seorang yg tabah. Sis kene terus kuat, sy doakan moga sis dipermudahkan segala urusan dan sihat2 selalu.

sabar ye sis, yang penting jaga kandungan elok elok❤️♥️allah sentiasa ada dengan sis..

Allahhh. Berat nya dugaan sis. Sabar ya. Semoga segala urusan sis dan baby dipermudahkan.

Sabar sis. Nasib kita sama. Alhamdulillah anak lebih rapat dgn mak dia bkn dgn ayah dia