Kandungan 33minggu

Sye nk tnya klau sye bru menikah tpii nurse xtulis nama suami ok ke,,, sbb sye bru akad nikah,,, guna surat nikah sementara dulu,,, surat nikah tu tunggu yg ori dulu ke??bru diaorang tulis nama suamii?? #firstbaby #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #1stimemom

1 Balas

Alamak kalau kes mcm ni sy tk pernah dgr, sbb puan pun dh mengandung sampai 3rd trimester baru selesai pernikahan kan? Kalau ikut assumption, mungkin sbb anak dlm kandungan dikira ALN, jd nama suami tk akan ditulis dkt buku pink anak yg ini...? Sbb apa pun tk boleh berbin/bintikan nama suami. Tak pun boleh call KK terus, tny procedure mcm mana.

3y ago

ouh,,trima ksih