Siapa lebih cekap menjaga anak?

Voice your Opinion
Suami
Isteri
Sama-sama

986 respon

12 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

allhamdullillah..husband boleh harap bab jaga anak.. klu die nk suh sy tdo die akan amik anak bawa ke luar dan jaga.. mlm pon sy akan tdo awl,nanti kol 12 mlm die akan bawa masuk ank n ckp, shift syg plak ya.. baru 11 hari berpantang.

kesian bha zmn skg ni....bukan mcm dulu²....harmoni....kebanyakkan isteri juga yg perah tenaga....tp xjuga nk kata smua lelaki bermasalah....cuma mna yg dpt suami yg jnis memahami isteri..syukur alhamdulillah

VIP Member

jgn ckp la suami lebih cekap sbb klu tgal anak kejap pun kat dia dah call tya lambat lagi ke nak balik 🙄

ayah Dia sakat anak pandai la.. sampai nagis pastuu pangey kita... yang baby nagis ..😅😅😅

Suami sy memang born for this. Jauh lagi cekap, cermat & sabar dari sy. My mom pun kalah 😅😅

TapFluencer

Ada part yang isteri memang cekap. Ada bab yang tidak. Begitu juga dengan suami.

Ada bahagian saya tak cekap lg. Ada bahagian suami cekap.

Suami bab tidurkan anak memang pandai dari saya.

sendiri because single mom..hahah

sama sama