Clear blue

Cek makin kurang minggu... Tapi xperiod lagi... Dah seminggu lambat... Selalu regular je... Tahun lepas gugur period regular je... Tahun ni gugur dah lewat seminggu... Dan ade keputihan yang tiba2 banyak... Tapi keputihan yang tak gatal dan warna putih je... Tapi tu la bila cek upt makin kurang pulak minggu nya... Xtau la Mengandung ke tak... Hmmm...

Clear blue
2 Balas

puan boleh cuba ke klinik utk scan n ujian darah

4y ago

ok baik terima kasih ye puan

skrg sis mcm mna ya? kandgn baik3 shj ke?

4y ago

saya pregnant balik Mase tu... tapi gugur jugak... bleeding... gi cek dgn Dr...