pregnant atau tidak

hi korang. period saya dah lewat lebih 2minggu. last period 7/12 lepastu bila test naik samar2 mcm dlm gmbr. setiap tiga upt tu lain2 hari. tapi still jugak samar2. dah check pakai clear blue tapi tak pregnant katanya. lepastu ada pergi klinik tanya knpa period tkdtg and keputihan selalu keluar. doc cakap ada jangkitan and rahim kembang 😞 lepastu dia injection saya terus. doc tkda jugak tanya period dhlama dtg bila. mcm takkisah je. tkda pulak dia cakap saya pregnant ke apa. and dia cakap kilang telur saya smua okay normal. saya taktanya la pulak apa punca rahim kembang and keputihan tu selalu kluar. mcm mana tu ye?? risau la pulak 😢😭 #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

pregnant atau tidak
5 Balas

awak tunggu seminggu lg and cuba guna ni. sy mcm awak. line samar2. sy tunggu seminggu pki test ni terus kemain terang 2 line tu😅 sy test bila masuk week 5

1y ago

dkt mana je jual bndatu ?

Mungkin eveporate line ni. sbb kalau pregnant first test samar, 2 hari lepastu dah terang..boleh guna dip n tell tepat xde evaporate line.

1y ago

oo mungkin jugak sis. tq ye

sis boleh try pakai upt yg strips..sbb jenis casset ni lambat detect hcg yg rendah...nanti beberapa hari lg sis test lg upt..

Kalau sis was2, boleh ke kpj and minta doktor buatkan test darah beta hcg. Test darah lagi tepat mengandung or not, better dari urine.

1y ago

baiklah sis tq

sis... baik pergi klinik pakar puan .. mcm klinik MY family.. klinik yg khas utk ibu hamil dan masalah wanita...

1y ago

oo yeke?? kalau klinik biasa tkboleh ke? 😅