5 minggu xnmpak kantung

cek 3 kali, tapi pergi klinik dr ckp xnmpak kantung

5 minggu xnmpak kantung
1 Balas

6 bulan ke 6 minggu puan? Mungkin anggaran dr kiraan period tu tk sama dgn usia kandungan sebenar. Tunggu lg 2-3 minggu utk repeat scan. Takut usia kandungan sebenar baru 3-4 minggu, sbb tu tak nampak kantung lagi.

3y ago

Sama-sama. Sy pun first pregnancy, awal pregnancy dulu segala mcm risau gelabah lah ada. Tp tulah bazir duit je dok scan byk kali 😂 belajar dr kesilapan, klu scan tk nmpk tu tunggu je lg 2-3 minggu sambil jaga diri dan consume folic acid. InsyaAllah, selagi tk turun darah ke, tiba-tiba sakit perut amat sgt ke, elok je baby tu membesar 🥰