Anak umur 3thn suami suruh putuskan susu bdn dgn anak, sy da cuba bnyk cara. Anak menangis tk snggup

Cara nak pujuk anak mnum susu botol

8 Balas

Susu badan dah xda keperluan untuk anak lepas 2tahun.. blh cuba mcm² tips utk putuskan susu bdn dgn anak tp mental fizikal ibu bapa kena kuat la.. kena selalu ckp kat anak yg dia dah besar, xblh susu bdn dah.. blh gantikan susu formula/susu kotak.. selamat berjaya sis

1y ago

Sy da lama cuba bg susu kotak full cream pd anak, wlpn anak tk pernah mnum susu formula. Sy akan ikut yg sis kongsi