Cara berhentikan susu badan

Assalamualaikum..ibu² ada tak tips utk putuskan anak dgn susu badan..sy tgh prgnant skrg 15weeks..ank y susu badan tu umur 1thun6bulan..#ingintahu #bantujawab

1 Balas

Sy dulu letak sirap kat puting so anak sgka darah jd dia xnak dh 🤣 tp sy ada bca tips juga ada yg letak cuka, asam. Tp kdg anak pndai, drg suruh lap.

3w ago

Anak sy pn aritu mcm tu jugak 🤣🤣 tp one day tu sy alami nipple crack smpai kluar darah sikit so anak trus takuttt lps nmpk darah tu so dia xnak dh 😂