Menyusu ketika mengandung

Anak saya baru saja masuk 1 tahun, sehari sebelum hari jadinya saya dpt tau saya positif, jadinya suami suruh putuskan susu sbb takut mengancam kandungan. Saya seorang suri rumah, mmg baby df sepanjang masa. Bila cuba susu fm dia reject, botol pun tk pandai mnum. Makan ok, mnum air masak mmg fav dia. Tp kalau nak tido mesti dia nak susu. Jd saya sedih tgk dia menangis kalau saya xnak bagi. Apa saya boleh buat ya?#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

boleh minta nasihat doktor sis. saya sndiri prnh mnyusukan anak masa mngandung. Alhamdulillah xda apa2.

Bg ja ..sy pun oernah bf msa pregnant ok ja,,