Naikkan bb

Cara naikkan berat badan mcm mne ehh Sy pregnant 24 mnggu tpi badan still comel je ..hehe Ni la gmbar nyee Bole suggest tk mommy mommy ..mcm mana cara naikkan berat badan untuk ibu hamil .. Untuk info saya ni jniss makannn je tpi tu la badan tk naik naik ..anak first

Naikkan bb
23 Balas

badan saya lg kurus masa 24 minggu. berat & tinggi xpadan. first preggy & bump pun x ketara lg. sekarang 8 bulan 1 minggu dah pun bump baru mcm masuk 5 bulan. badan saya skrg dgn berat tinggi baru la normal 😂 yang penting doctor cakap baby & mommy sihat x underweight 😘