Ada tips nak naikan berat badan anak ? Vitamin atau ubat lain yg okay , prnah try macam ii tk okay

Cara naikan berat badan anak

1 Balas

ank sy dlu pun sma try mcm2 vit tp xjd...last2 sy bg susu dutch lady yg fullcream tu 2kotak shri yg 200ml @ sis blh bli yg bsr bg 2-3 gelas shri tgk mcm mna..sy dlu pun ats saranan nurse kk jgk.

11mo ago

ye sis btul..ank sy fully bf smpai 2thn stgh , lgsg xnk formula..mkn pun nk xnk je , mcm2 sy try last2 sy try yg tu alhamdulillah ok..ataupun klau ank sis jns blh mnum susu tpung blh try fernleaf , mcm ank sy smua jns susu tpung dia xnk .