susu untuk naikan berat bayi

selain susu pediasure. . susu apa lagi yang sesuai untuk naikan berat badan bayi🙏🙏

susu untuk naikan berat bayi
16 Balas

susu Dutch lady anak saya minum tu jer bdn dia skrg alhamdulillah... bole try susu Dutch lady ikut usia anak sis .. kalau baby saya 2 kali tukar susu sbb tak sesuai ..lactogen usia sebulan hingga 3 bulan je .umur 4bulan tukar dugro naik juga tpi tak banyak ..last saya pilih susu Dutch lady alhamdulillah dia baru 9 bulan berat badan dia 10 kg ..

boleh try mealshake . dapat meningkat kn selera anak anda tiada badan pengawet http://Wasap.my/+601117194775/nakbelishaklee

masa anak saya jumpa doc diettain doc cakap susu dugro sure pown boleh..

3y ago

Fernleaf kak

cb bagi mkn cheese cz ank sy bb lgs naik dia mkn cheese batang tuu 2hr je

Anak kita minum enfalac a+ alhamdulillah semakin tembamssssss

nurse klinik kata s26 pun utk naik berat baby

anak saya minum s26 gold alhamdulilah sesuai

Cuba letakkan cheese dalam makanan anak.

3y ago

Cheese jenis apa ya sis? Kdg ada yg cheese dia asam..,

similac neosure ibu😊

3y ago

boleh ibu..neosure dr awl lahir smpai 1 tahun😊

Bpe umur dia sis.. Bpe kg?