baby movement

?? cant wait to feel my baby movement inside my belly..how many weeks so i can feel it?

12 Balas

sy 19 mggu lebih da dpat rasa.. teruja tgk perot gerak2.. 1st bby.. sabar k.. nnt da rasa mst tertunggu tunggu bby gerak 😍

Saya masa 11 weeks dah boleh rasa heartbeat bby dari luar.. Nyut Nyut gitu.. Selalu usap perut cari heartbeat diaaa..

If 1st babyvery late to feel it.. But if second baby 1trimester u can feel it.. Normally 3 months

Sy 14 mggu trsa dnyut2 dkt prut.. Tiap2 mlm hubby mst pgng prut cri dnyut ank dia. Heheh

Saya rasa msa 17 minggu..tapi masa tu lembut sangat rasanya..macam geli2 kat perut..🥰

5y ago

Seronoknya 😍😍 doa dapat rasa semua tu

Mine 16wk. Nnti akan ada rsa mcm denyutan di perut 😍

17 weeks for me.. feel like ada angin dlm perut.. 😅

5y ago

ya.. bagi saya la.. week by week akan rasa makin kuat.. sabar.. sis akan rasa jg tu..

Mine 22 weeks...lambat sikit rasa 1st bby

5y ago

tu la Sebab Ada yang da tanya rasa baby x? haha xtau Nak jawab 😅

Around 16-17 weeks. Congrats mom-to-be

5y ago

tq 🤗🤗🤗

mine at 16 weeks, 1st baby