baby kuku cekam

Camne nak buat , ade tips tak kuku baby jadi cekam. Baru 4 months 😢😢

baby kuku cekam
9 Balas

adoi sakitnya . kita yg dah besar pon tak tahan sakit nyut nyut dia tu 😭 sis try bawak pergi klinik ke.. hospital ke.. dyorg boleh ubatkan+bagi bius masa buat, takdela sakit masa ubatkan tu . try la . kesian baby 😭

allahuakbar kesiannya. bwk pegi klinik sis. comfirm berdenyut2 tu. takut dh ada jangkitan kuman

same mcm ank sy...sy kerap potong kuku..n sy salu cek..kalo de merah² cpt² potong

dik cuba try letak hand sanitizer... tangan anak luka akak letak terus kering...

make sure kna selalu potong kuku anak bru xjdi mcm nie bhya tu utk baby.

apa solution ye..bby sy pn jd mcm ni

Allahuakbar...cian nya baby.

try bawak ke klinik

pakaikan inai