Craving tgh malam

Camane ye, saya dah 11 weeks pregnant. Sllu makan dinner dalam pukul 5.30 ke 7 pm dan xkan makan pun lepas tu.. sbb mmg dah biasa.. baru2 ni asyik rs craving bila dah dalam kul 11-12 malam.. siap mimpi2 lagi.. camane eh.. mommy2 ade tak suggestion utk kurangkan rs craving malam2 ni?

1 Balas

simpan stock biskut kering, roti. sy selalu buat mcmtu klu lapar tgh2 malam. xde la mkn berat just nk bg perut terisi saja.

8mo ago

ok.. malam ni try.. ssh hari sbb sllu sgt rs nak makan bnde pelik2.. malam mane nak carik kan.. mgkin lapar lah tu..