Fast food craving

Craving makan fast food je ni. Nak makan maggi pun bersungguh resist diri. Tapi selera nak makan burger je selalunya, tak nak nasi. Ada pula McD keluar burger baru ni 😆 Preggy mommies di luar sana naik berat berapa KG bila mengandung? Saya 35 weeks pregnant now dah naik 17kg. Normal ke tak?#firstbaby #bantusharing #pregnancy

1 Balas

saya minggu ke 36 nak masuk 37.. dr 45kg shingga 58kg .. naik 13kg 😆 normal je hehe takpe. makan je burger mcd, tp jgn selalu. saya ni pun kalau kluar, tak sempat masak, saya makan ayam kfc laa.. kkdng bubur mcd dgn ayam laa hahahaha