Cadangan Nama Bayi Huruf A

Calling all mummies! Jom tolong mak-mak kita yang mungkin tengah mencari nama untuk bakal anak mereka! Lelaki atau perempuan mana-mana pun boleh! Okay, Min mula dulu ya! 1. Aqeel Aslam 2. Auni Aleena

Cadangan Nama Bayi Huruf A
29 Balas

anak pertama saya Aidin Al Faruq ( wlaupun sbnrya nama tu berat tp alhamdulillah die okey.. sgt senang nk jaga. tak banyak karenah) anak kedua soon (Kalau perempuan Ainul atau Ailin)☺️

1mo ago

Ainul sama dgn ank ke 2 sy. 1. Aiman hakim 2. Ainul hidayah 3. Airis hannani Insyaallah no 4. Aisy hafiz @ aisya humairah

anak saya 1st , Aisyah Humaira coming soon x sure boy or girl. kalau girl Azfar Hannani.. kalau boy Abu Hurairah 😘😘

anak pertama raif iskandar anak kedua nanti nak letak riqzi iskandar

aminah amin amar ameerah anisah amirul azhar azham azmir arisya adeline alesya

Lelaki : Atheef Ardani Aryan Perempuan : Adelia Ayra Amanda Aryana

anak pertama sy aishah humaira kedua atheef mustofa

Ayra Adriana Athar Arshad

Ahmad Aminah Abdul Rahman A'ishah Ammar 'Aaliyah

Baby perempuan huruf R

4w ago

Rabiatul Rumaisa

Anggun Afyaan A'ali Anggerik Anum