Adakah anda telah melalui C-Section semasa bersalin?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

960 respon

15 Balas

anak ke 2 ceaser sbb songsang..doktor cina ckp lepas scan baby tu kalu dia buat blh jer pusing baby tu tp xjanji esok nya shift dia mcm mna kalau nk dia buat sbb esok krna dtg lagi..takut yg doktor lain bertugas..skli esok dtg dpt doktor lain lh pulak😅..doktor lain tu dia pegang jer perut tu tanya gerak baby mcm mna..tgk detail scan..pastu terus nk ceaser kn sy😅bgthu nk try pusing dulu tp doktor tu yg xberani pulak nak pusing takut baby kecik😂last2 pasrah lh diri kena ceaser 36 minggu..

2y ago

terima kasih kongsikan pengalaman mommy!

Ya emergency czer. Tunggu turn untuk melahirkan secara normal. Tapi bukan itu yang Allah tentukan untuk saya. Alhamdulillah baby dah 2 tahun lebih nak masuk 3 tahun. Tapi pengalaman 4 hari menunggu bukaan termasuk induce ubat cukup menjadi kenangan. Semoga anak ke 2 jika direzekikan oleh Allah melahirkan secara normal.

15/08/2022 emergency czer...sbb bleeding trok...PP type 3...Baby Pon kat NICU skng nih...kne support oksigen

2y ago

Semoga semuanya dipermudahkan ibu!

3/12 bakal cser kedua sebab bby rapat sgt 1 thun je 😂😂

Czer on 32weeks, dipaksa planning czer sebab twins 🥲

2y ago

Saya pun expected to czer 32 or 34 minggu. Twins juga. Redha..

25/1/23 kli ke 3 czer hrp dipermudahkan Aamiin

13/09 ni bakal czer kali kedua 🤲🏻

29/7 /22 sy czer lhir ankno 6 hr tu

semua anak saya lahir normal

ya..sbb alami pp type 3