mami risau! ?

c? saya kurang makan bubur nasi, diberi tembikai ok dia makan.. adakah anak saya akan kekurangan berat badan nanti?

1 Balas

ank umur brape sis..cuba tukar menu lain plak..x pn try wat puri buah..kdang as a mom kt pn kna kreatif jgk..cuba wat bubur cmpur sayur yg blainan tiap hari..bby pn sronok tgk mknan dia colourful

5y ago

wc dear..sbg pmulaan maybe sis blh bg bubur nasi + carrot..blend cmpur sdikit minyak..sy slalu guna olive oil..nnt dia dh biasa dgn sayur2an blh tmbah ikan n ayam plak..gud luck yer sis