Adakah anda pernah mengalami bunting pelanduk sewaktu hamil?
Voice your Opinion
Ya, pernah
Tidak

3551 respon

30 Balas

😅😅😅 br tahu terms dia bunting pelanduk.. 🤭 aneh² je.. Tp untuk anak sulung yea.. Sy period tp mengandung..

4y ago

Sis priod setiap bulan?

2 hari ni saya pendarahan macam priod saya 5weeks tapi tak sakit risau ..ada tak yang sama dengan saya???

Bunting pelanduk adalah keluar darah sporting2 warna coklat atau merah semasa mengandung .

bunting pelanduk ni mengandung dan dlm mse yg sama period dtg hmpir tiap bulan xsilap sy

1st time dengar bunting pelanduk. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Baby ok tak?? Saya pun sama takut lah kalau baby knpa2

Baru nk tanya apa bunting pelanduk.. da ada jwpan da.. 😅

First time terbaca ada bunting pelanduk 😟

bunting pelanduk ? first time dengar , apaa tuh ??

Saya tak tahu bunting pelanduk tu apa