Baby 18w 3d

Hi bumil² 😘 saya saje usik² perut menyakat baby. Sekali dpt rasa dia mcm tendang gerak². Saje kacau lagi pon sama dpt rasa. 4bulan lebih mmg dah dpt rasa ye dia gerak and tendang ? Ke perasaan saya ? 😌

4 Balas

ikut pada org sis rasa bila. mcm saya pun sama, dah start rasa 16w. mula2 igtkan angin perut. bila dah lama2 baru tahu oohh tu sebenarnya baby lah yg gerak.

Betul lah tu awak. Alhamdulillah baby sihat. Nnti dia tendang lagi kuat mesti terkejut😹

sy paling awal 4 bulan dah rasa..tp bubble2..letup2..geli2 halus lembut..denyut2

sy dpt rse seawal 15w nk msuk 16w.