Baby tendang

Bestnyaa dah dpt rasa baby tendang 😂 esok baru masok 4bulan hihi 😻 ada yg cakap tak rasa lagi kalau 16weeks . Taoi sy dah rasa 😻 byak kali jugak harini rasa 😻

9 Balas

Haah sbb tu kalau appt kk masa 13 weeks nurse dah tanya ada rasa baby kicking tak. Masa saya nurse tanya saya ckp taktau sbb tak tau tu baby kicking atau perut bergegar sbb lapar 🤣 mak saya cakap kalau ada rasa mcm denyut2 tu baby tendang lahtu. So now saya dah tau nak bezakan baby tendang atau perut lapar hahaha. Tak sabar nak tggu tendangan lagi kuat hehe

saya now baru masuk 19minggu. tapi, 17weeks baru kerap rasa. duduk bersila kat lantai skrg mesti macam tendang tendang perut tu maybe tersepit 😂

Saya belum dapat rasa lagi sbb Doktor ckp anak first lambat sikit Dan Rahim kt depan kalau kulit tebal xrasa lagi..Ni Pon tengah demam gatal2😌

2y ago

Sy pun ank first jugak . Mungkin ekot perut jugak kot sis . Tkpe nnty dah rasa mesti sis excited 🙈

Kannn sy pun rasa mcm seronok pulak. Tp bila lama tak tendang tiba2 rasa rindu 😭 Tuh yg duk kacau dia goyang2 perut 🤣🤣

2y ago

Hihi bestkan . Tak sabar nk tunggu dia aktif 😆

Haah saya pon dh rasa baby tendang haha 😂…… maybe sbb saya lewat makan kot tu yg kene tendang hahaha 🤣

kan. sy rse seawal 15weeks nk msuk 16weeks. n now makin aktif 20weeks.

2y ago

ha'ah bulan puasa. jenuh la nk ganti 😂

first mom. 17week tak terasa lagi. macam mana rasa baby tu tendang ye

2y ago

Haritu slow tapi skarang kalau berombak tu mmg rasa betul . Kdg boleh nmpk perut tinggi sebelah 😂

Samalahh rasa start 15w. Dah masuk 16w lagi kerap rasa.. 😂

2y ago

Betul start dari 15weeks 😂 bestnyee nnty kalau dah mkin aktif 😂

Sma la kita hihii 🙈

2y ago

Hihi genggg