Kesian Baby Jadi Bahan Uji Kaji!

Bulu mata anak yang masih bayi dipotong oleh ibu gara-gara ingin membuatnya tumbuh dengan lebih lebat. Tindakan ini tidak mendatangkan apa-apa hasil pun! Ramai ibu bapa moden kini sanggup buat apa-apa demi kecantikan dan viral. haih... Mari baca artikel ini: https://my.theasianparent.com/bulu-mata-anak-dipotong

Kesian Baby Jadi Bahan Uji Kaji!
10 Balas

aneh2 kan perangai manusia ni😅mcm xbersyukur je dgn apa tuhan dah bg ...kekdg duk pk juga adakah kerana mereka ada mslh mental disorder yg mereka tak sedar mereka ada mslh tersebut dlm diri.. ..atau bagaimana .hingga snggup wat benda yg pelik2 gini.. sian ank..aish..mcm2.. mg kita smua dlindungi..aamiin dan jgnla buat perangai aneh2 demi content naya ke anak gini..😅😅😅

Pelik nya lah ,kalau tda keturunan bulu mata panjang mmng xpanjang nya bulu mata ank tu,, suami sy orang brunei,bapa kedayan mama jawa,semua bulu mata lebat panjang,ank2 sy smua ikut suami,saya orang sabah mata sepet bulu mata hmpir tda😂😂

klau nk bulu mata ank panjang.. guna susu ibu letak kt bulu mata ank.. saya buat jd.. xyah laa gunting2😌

alahai , risaunya kalau tersilap gunting tu kena kelopak mata baby 😣 macam2 lah haiss

Allahuakbar. Ada bulu lain yang boleh potong, bulu mata dah cantik dah tak perlu nak dipotong 😥

klau aku debuk belakang mak budak ni bru le dtg akal .. mcm tk de kje lain .. haishhh

Saya ada baca bulu mata tu yang buat kita mengantuk, if takda bulu mata camna nak tidur.

bulu mata x sama mcm bulu di bhgian contoh alat sulit ap semua yang boleh pnjg😂

tp mmg btul pn ank buah sy cm tu la potong dia akn naik pnjang dan lentik

Betul lah ayat ni, “tak semua orang layak jadi ibu bapa”.