8 Balas

Sejak preggy. Kucing saya kuat jeles. Dia tk mau dekat dh dgn saya. 😕 kekadang ada gak dia pijak perut saya, tp mcm biasa la kite puk manja la dia. Jelas sgt. Tk taw la baby ni keluar nnt ni mcm mana pragai dia nnt 🤦🏻‍♀️

Allhamdulilah sy bela kcing sblom preggy lg.. Dia mnja sgt.. Kdg mlm dia ska tdo tepi sy ❤️❤️org ckp preggy xleyh sgt main dgn kcing.. Tpi sy main je sbb sygkn.. Sblom bby dlm rhim nie ad.. Kcing nie la bby sy.. ☺️ ☺️

maaf saya nak bertnya sy ibu hamil hidap kencing mnis adkh bhya ,jika sy diggit kucing di kaki

kucing sy suka urut perut 😇

good info 👍

👌👍

👍