KANTUNG ADA TAPI UPT NEGATIF @ SAMAR SANGAT2

Bulan Ogos haritu sy pegi scan, dpt tahu ada cyst.. Then, sy decide nk repeat scan bulan Oktober utk pantau cyst sama ada mengecil atau tak.. Resultnya, doc bgtau "cyst takde, yg ada ni baby".. Ya Allah, betapa terkejutnya sy.. mmg real ada kantung.. Then sy balik, cek upt.. tp upt sy ngatif, samar pun betul2 samar sgt.. Ada tak sapa2 ada pengalaman mcm sy ? boleh share tak korang pengalaman yg sama 👉🏻👈🏻

KANTUNG ADA TAPI UPT NEGATIF @ SAMAR SANGAT2
4 Balas

Kandungan mungkin masih awal. Jadi upt nampak samar samar gitu. Repeat test 2w lagi atau guna air kencing pertama pagi2. in shaa Allah pekat. Atau boleh guna clearblue digital. Nnt update ya sis! Tahniah 😍

mungkin bawah 3 week , sy mula2 cek negative 2 hari cek lagi samar hampir x nampak , kali ketiga negative , lps seminggu cek baru naik positive yg terang

sis cuba guna dipndtell lebih accurate.mesti lg terang dr upt sis ni td

sis mmg nmpak baby atau ada kantung saja?