2 kali scan gender

Bulan lepas saye buat detail scan, doktor bagitahu baby girl. Harini saye pergi kk doktor scan pun bagitahu baby girl jugak. Harap memang betul lah baby girl. Mule2 sebelum tahu jantina saye rase baby boy, bile first scan gender tu doktor cakap baby girl rase macam tak percaya sebab saye nak baby boy 😂 Tapi ni dah kali kedua scan memang doktor cakap baby girl, takpe lah. Asalkan baby membesar dengan sihat.

6 Balas

mcm suami sy. dia nk bby boy. bila scan bby girl dia tk percaya. beli baju biru dgn unisex . last2 kluar girl