hi assalam

buku pink brpa week dh bole buat ek? sy 1st mngandung

12 Balas

Dah pergi kk ke utk check up? biasa bergantung pd nurse jugak. Saya 10 weeks dh buka buku pink. Mungkin sbb faktor usia sy 36 tahun. So dia nk pantau kandungan lebih awal.

Awak boleh call klinik kesihatan / klinik desa yg berdekatan dgn rmh utk confirmation. Biasanya bergantung kpd nurse dkt kwsn masing2 😬

sy 7w dah buat. tp kene call kk berdekatan dulu untuk buat appointment.

Call kk utk book appointment. Nnt nurse bagi tarikh bila dtg

saya baru 5 mggu blm bukak buku pink

Sya buka buku pink dlm 7 weeks camtu

ikut tarikh yg nurse bg

Better buat 8-12 week..

Saya 4week dh buka sis..

3y ago

boleh dah ke buka buku 4week

12 weeks ke atas