buku pink

assalamualaikum nak tye ..buku pink boleh buat brpa buln kdungn ye..2 bulan da bole buka buku pink ke..?

11 Balas

Blh buka seawal 7mggu kandungan amd jgn lewat dri 1mggu nnt nurse bising... jom join group blh share and tnye apa saja https://chat.whatsapp.com/CFOQ5b1hBYd6K7g2iSdV0k

Dh boleh sis. Biasanya 6-7 minggu dh boleh bukak. Kalau doc scan nmpk kantung n heartbeat dh boleh bukak buku pink

Wslm.. Bole buka da tu sis.. Jgn lewat dri 12week.. Nty nurse bsing.. Huhuu

2bln boleh dh bukak 😊

Da bole da...

12w kebwh...

Boleh. 😆

Dh boleh tu

boleh tu

Dah sis