Hai mommies..nk tny,brp lme ye amek mse bukaan jln dri 2cm?Sy da 37w2d..dokte suruh balik dlu..

2 Balas

hi mommies, klu bukaan ada cepat ada lambat, mommies kene bnyk berjalan bg permudahkan bukaan.. sy sblm bersalin mcm tu bukaan 2 cm doktor suruh blk. darah dah keluar juga.. blk dr hospital sy bnykkan jln2 jln ikut larat kita. mlm tu perut dah mula rasa contraction kerap 12.30 terus g hospital.. kul 11 pg br bersalin.