Kaedah buang bulu yang mana anda gunakan sewaktu hamil?

Voice your Opinion
Cukur
Krim khas
Wax
Saya tidak membuang bulu
Saya tidak melakukannya sewaktu hamil
Lain-lain (sila nyatakan di komen)

1443 respon

9 Balas

Saya guna wawawax .. licin je. bila tumbuh bulu lagi halus. tak gatal gatal pun. lebih elok wax dari cukur. risau jahitan belum sembuh dah bulu tumbuh kasar

cuma maw share pengalaman kena Bartholin Cyst,, salah satu punca nya doktor kata disebabkan luka kecil ketika bercukur....smpi skrg cukur nipis2 jer

sy guna krim yg untk buang bulu tu... ada kat watson.. dri sblum pregnant lg... best sbb lmbt tmbuh pastu sekali buat mmg clear bersih

1y ago

Boleh guna untuk bahagian kemaluan juga ke? Tak pedih?

trim guna machine. tak sakit, cepat , mudah

guna trimmer khas. watson/guardian ada jual

1y ago

ada cth tak?

Depends

Cukur

🤫

gunting

4mo ago

sama..dh biasa pakai gunting xreti dh nk paakai cukur ke wax😊