org tua² ckp..

Btl ke org dlu² prnh ckp lau ank kte wktu kecik snang jaga nnt da besar ssah nk kawal?

17 Balas

Kecik2 memang lh senang nk jaga sbb belom melasak lagi 😅 Kite didik anak kita dengan cara terbaik insyallah anak2 kita semua akan jadi yg terbaik.. Lasak sikit2 tu biasela budak2,tu tanda anak kita sihat.. Janji kita sebagai parent kena peka dengan ape yg anak buat.. Kalau Salah marah je 😅 siapa nk didik anak kita kalau bukan diri kita sendiri 😍