Nak tanya...

Bru ni sye cek 9w , Alhamdulillah baby sihat semua , cuma doc kte sye punya darah kuning rendah normal 150 above , sye 131 Ada yg berpengalaman mcm tu? Apa yg perlu nk naikkan darah kuning? Tq ☺️

2 Balas

darah kuning tu apa ya? ada nama lain ke? setahu saya darah merah, darah putih. tak pernah dengar pula istilah darah kuning ni

7mo ago

baik² , terima kasih ☺️

anak sye tyme lahir platelets/darah kuning rendah.. Dr just on antibiotik.. utk pregnant mom x pasti..