Sakit Tulang Belakang

Bru msuk 30week5days,dh skit trok pinggang n sakit Tulang blkng.. Kdg2 nngis sndri baring mngiring kiri kanan pn msh skit... Aduhaiii.. Klau nk dekat due xpe jgk.. Ni msh jauh lg.. Msh 10minggu lg tinggl... Suami pn pning jgk tngok keadaan sy.. Ni bby no 3..no 1 n 2 tak da sesakit mcm ni wlaupn due msh jauh or dekat.. Adakh sy ni akn mlahirkn bby xlama lg? Sbb kedua ank dicop pra mtg.. Ank ptama 35minggu dh kluar.. No 2 36minggu...xtau la no 3 ni mcm nak awl jugak mungkin... Sbb lain dh rsa bdn.. Cpt sngt letih skit pinggang mcm lain mcm...

1 Balas

Ok lg sis 30w...sy start pregnant 5w skt truk pinggang spai p klinik nak duduk pun ssh,baring ada ok sikit tp mgiring kiri saja..p mna2 kna bawa kusyen ddk yg tebal dan bantal utk pinggang.. pregnancy yg ke6 br terkena..sblm ni tak pnh pun