Ubat ibu mengandung

Bru DPT ubat 🙃 sbb bru buat buat pink nk Ty tablet yg besar UTK kne amik brpe yg kecik brpe tablet 😅 sbb Dy x tulis pape kt situ

Ubat ibu mengandung
10 Balas

Kalau obimin, nurse kata better 2 jam before makan. And minum dengan air kosong atau jus sahaja. Susu tak boleh. Nanti jadi reaction lain. Kalau pil kecik tu saya tak pasti

3y ago

😁👌

Sy preggy xmkn ubat klinik..hihi..mkn set hamil shaklee je..hb cantik,xkena krem2,bdn ra ringan je sentiasa...last2 jatuh cinta dgn shaklee 😁

3y ago

Xpayah sis..sebab semua dah lengkap..sy punya hb cantik,barat pun tak naik mendadak sangat..bebas gdm..

Yg besar tak sure. Tapi yg kecik tu ambik sebji jer sehari . Makan pagi, telan sejam sebelum makan.

iron tablet 1 bji saja kalau xda mslh hb asid folik kalau ada 1bji vitamin kalau ada 1bji

Saya dapat obimin, iron tablet, vit c dan acid folic semua makan 1biji je sehari.

new obimin tu sebiji je satu jam lps mkn.. iron tablet tu 1 biji mlm je

Obimin yg besar tu sekali je. Iron tablet pon sekali je.

1)ubat lawas kencing 2)antibiotics 3) vitamins c

msa ambik ubt org farmasi xbgtahu ke?

3y ago

plk dhh

mkn obimin seng smua ada

3y ago

sama2 ☺️