Pregnant 4 weeks

hi, bru check upt positif. estimated pregnancy weeks 4 minggu.. dah cek 6 upt dr murah ke plg mahal all positif..normal ke kalo 4 weeks ade masalah cramp mcm snggugut. n bile masa sesuai dr akan scan, ke dah boleh p jumpe dr scan ye. anyone ad pngalaman ni? tq

13 Balas

kalau cramp teruk, terus jumpa doc. sebab takut ada masalah jugak. sebab mmg normal cramp masa awal2 minggu pregnant tu... klu takut, check je dgn doc.