Pregnant 4 weeks

hi, bru check upt positif. estimated pregnancy weeks 4 minggu.. dah cek 6 upt dr murah ke plg mahal all positif..normal ke kalo 4 weeks ade masalah cramp mcm snggugut. n bile masa sesuai dr akan scan, ke dah boleh p jumpe dr scan ye. anyone ad pngalaman ni? tq

13 Balas

normal awal2 tu ada masalah cramp.. saya pun dlu mcm tu jugak tp taklama hilang la tu. klu pengalaman sy, gi klinik je bagitau nak buat buku utk baby. then nnt dia akan tanya tarikh first day period and so on. then dia akan suruh balik dlu. nnt dia call sebab biasa nurse yg akan tentukan bila masa sesuai utk bt buku baby tu. tp klu awak ada sakit yg on meds mcm thyroid ke, kencing manis, inform awal2 dgn nurse ok. penting sgt tu! cuma sy dgn kerajaan la, swasta blh je gi scan terus.. goodluck!

5y ago

orait. tq sis😘😘