Pregnant 4 weeks

hi, bru check upt positif. estimated pregnancy weeks 4 minggu.. dah cek 6 upt dr murah ke plg mahal all positif..normal ke kalo 4 weeks ade masalah cramp mcm snggugut. n bile masa sesuai dr akan scan, ke dah boleh p jumpe dr scan ye. anyone ad pngalaman ni? tq

13 Balas

Sy mengandung anak kedua...masa anak pertama dulu okey jer pembawakan takde ape yg cramp pon..but yg no 2 ni rasa mcm yg awak rasa, sy pegi klinik buat scan, rupa2nya ada cyst...hermmm murung kejap sbb dngr berita tu...better pergi buat check up cpt sblm ape2 yg tak diingini berlaku.

5y ago

yeke sis...sblm ni period ok....