Baby dah 4 hari tak berak normal ke? Umur baby 2 bulan lebih dan menyusu badan.. TQ mommies..

Breastfeeding

1 Balas

normal untuk yg baby full breastfeed tak berak hari2. max baby boleh tak berak 14hari. selepas 14hari kalau masih xberak kena p klinik. selagi baby awak tak meragam, perut xkeras, kencing, kentut mcm biasa mean baby awak okay. setiap kali lepas mandi boleh buat urutan iloveu, urutan cycling, urutan pada tpk kaki. inn shaa allah, nnt berak la tu😁.