Baby 4m tak berak

Salam. Normal ke baby 4m tak berak 2 hari. Baby saya menyusu badan ..

5 Balas

yup sis normal, sy haritu bawa anak jumpa doc kes ni la, doc check perut dia doc ckp mmg xde najis dlm tu, semua yg dia minum jdi isi .. n fyi anak sy time tu 10hari x berak sbb tu sy bawa jumpa doc, n xlama lepas tu bru dia berak yg biasa tgk .. jgn risau ye sis, max 14hari utk fully bf

5mo ago

tak pun sis, yg biasa je .. sbb dia x start makan lagi kan, nanti dh start makan baru lain skit agaknya 😅 dont worry k 🤍

normal tu, anak sya 4 bln 8 hri, menyusu badan, baby berak 2 hri Sekli je. Alhamdulillah, sehat, aktif kentut, kencing, normal, Sis ,jangan risau, sebb menyusu badan.

normal awk. sbb susu bdn baby senang hadam and 4m baby pon perut dh besar . so dorg akn tak berak lama. tpi max 2w ye. janji ank tk kembung,muntah,ruam

fully bf normal awak tak berak, janji dia aktif, kentut, kencing, apa semua. max 2w ada.

normal, Baby Sya menyusu badan juga, berak 2/3 hri , Sekali berak.