Fibroadenoma

Breast sebelah kanan saya ada ketumbuhan, skrg sekeliling areola saya kemerahan bila baby hisap. saya plan nak buat surgery buang ketumbuhan tu memandangkan ianya agak besar dan tepat bwh puting saya. Agak2 kalau saya breastfeed guna breast sebelah kiri saja sementara tunggu breast kanan sembuh akan menganggu milk supply tak?

1 Balas

breast kanan boleh pump. sbb kalau x guna langsung and xde demand susu akan mula drop and lastly akan kering.