Dipntell test

Brand ni okay ke? Means kalau lewat period 5 hari boleh detect tak? And bila time yg sesuai nak test

Dipntell test
12 Balas

Saya lewat period 8 hari naik samar sgt sgt tapi boleh nampak. Kalau nak cuba masa dah lewat 5 hari boleh je. Tapi for me, better lewat 9 hari ke atas baru check maybe time tu T line dah mula terang sikit. Semoga dipermudahkan urusan sis 🤍

okay. ni antara brand yang high sensitivity. bila2 pun boleh, seeloknya sebelum test tu buat 4-5 hours urine hold, minimum water intake. tapi kalau dah lewat period, patutnya bila2 test pun akan naik line. goodluck!

6mo ago

jadi soalannya apa tu? 😅 doktor takde buat pemeriksaan lanjut ke? boleh jadi ada masalah lain yang menyebabkan period lambat. maybe sis skip satu cycle kut?

Okay sangat. Ni antara yg high sensitivity. Sebelum due period pun boleh detect dah. Saya sehari sebelum period check, line samar2. Dlm lepas seminggu camtu, dah terang dah.

Brand ni recommended. I pun pakai brand ni check UPT. Masa paling sesuai bila you nak check is after you bangun dari tidur, pagi tu you check lah. Good luck sis ✨

okay awak!! kita pakai ni alhamdulillah rezeki pregnant. 2x buat dua 2x double line 🤲

bley je.. since da 5 hri lewat, anytime bley check.. sye slalu lps bli trus test..

Sebelum due pun blh detect.. 2/3 hri sblm due.. klu pregnant

sy guna ni. okay jee. bangun tidur terus buat

Paling recommended 👌🏻👌🏻

brand ni ok. bila2 pun boleh test.