Dipntell test

Brand ni okay ke? Means kalau lewat period 5 hari boleh detect tak? And bila time yg sesuai nak test

Dipntell test
12 Balas

okay. ni antara brand yang high sensitivity. bila2 pun boleh, seeloknya sebelum test tu buat 4-5 hours urine hold, minimum water intake. tapi kalau dah lewat period, patutnya bila2 test pun akan naik line. goodluck!

7mo ago

jadi soalannya apa tu? 😅 doktor takde buat pemeriksaan lanjut ke? boleh jadi ada masalah lain yang menyebabkan period lambat. maybe sis skip satu cycle kut?