Dua line ke ni?

Buat test pagi tdi after subuh & snap gambar ni within 10mins after dip.. Period lewat sehari.. Sebelum ni tak pernah lewat, selalu on time/awal sehari dua.. Nak kena buat sekali lagi after few days ke mommiess? #pregnant #pregnancytest #dipntell

Dua line ke ni?
26 Balas

+ve ni awak. cuma nya kalau awak nk pergi sah kan kehamilan awak dkt klinik swasta awak jgn panik je bila doctor inform belom nampak apa2 ataupon dinding rahim menebal. selalunya doctor akan minta awak repeat scan semula

11mo ago

Selalunya Dr akan suruh dtg scan masa 8weeks ke atas. Maka nampaklah seketul kecil janin dalam gambar scan nanti🤣

best nya dpt double line 😍🥰 tahniah sis..best bergelar seorg ibu..hrp² sy Pon akan dpt gelaran tersebut dgn izin Allah.. Amin²🥰

11mo ago

Aamiin ya rabbal a'alamiin 🤲🏻

tahniah sis .. yes positive dulu masa sya check awal2 pun dpt blurry line mcm ni . next 2 days saya check dpt clear lines 🥰🥰💞

11mo ago

sama² 🥰🥰

Sy pn jenis period regular.. n waktu check hrtu lewat 3 hr period mmg terus naik double line pregnant.. tahniah sis..

11mo ago

thank you ya🥰

klu line naik bwh 10 minit, tahniah, ini positive awk. Sy delay 2 hari pun dh naik mcmni.

11mo ago

smelahh

kalau u read within 10minutes, mmg dua line. tpi kalau buat pagi tdi, tgh hari ni bru read, dh jadi evap line.

11mo ago

saya read within 10 mins.. cuma skrg baru terfikir nak tanya sini sbb kurang pasti.. takut saya salah tgk.. hubby pun taktau lagi ni.. mlm ni dah boleh bgtau.. thanks ya🥰

confirm +ve dah ni.. sbb dipntell tepat.. sy pun dpt mcmni dulu, repeat lepas 2 hari dah terang..

11mo ago

Alhamdulillah, terima kasih awk🥰

+ve tuuu yunk. alhamdullilah tahniah rezeki awak bln niii. nk double confirm gii scan tauuu

11mo ago

alhamdulillah, terima kasih ya🥰👌🏻

sya pn mcm niii... lps tu cek ary2 dlm seminggu... tgk2 mkin trng pla wrna nya..

11mo ago

.. tu la prsn first mom.. hahaha.. mcm x percaya je tau... sya skng dh 24 week esok dh 25 week... scan 2kali sbln ..

Dip&tell mmg accurate. Saya lewat sehari pun naik cam awak. Tahniah ☺️

11mo ago

Alhamdulillah, terima kasih awk🥰