Susu kambing bagus ke untuk ibu mengandung dan katanya boleh kurangkan jaundice anak dari dlm perut?

Brand ape yg baguss? Yg boleh ditelan ?????

2 Balas

Sy minum wildan, lazz.. alhamdulillah, ank mmg tak kuning, walaupon premature..

4y ago

Kite minum ape2 brand susu kanbing, asalkan susu kambing, sbb sy ada guna yg mahal, tak mampu, tu beli yg murah pon alhamdulillah, berkualiti..karihome pakai pon mmg tak larat tiap bulan..huhu..tp susu ibu pon mmg cantik susu kambing ni😊

Saya minum susu kambing higoat 😁

4y ago

Tq share 😝