Susu kambing

Hi! Nak tanya susu kambing brand apa bagus untuk ibu2 mengandung? Preparation awal untuk elak anak jaundice nnt

2 Balas

Ada nurse dan doktor ckp susu kambing panas ntk anak². Sy pon tak pasti. Tapi kalau ibu darah jenis O, anak senang dapat jaundice. Anak² sy semua ada jaundice sbb sy drh O. Itu nurse ckp dgn sy. Kalau anak jaundice, solution dia bg minum susu byk² biar dia membuang banyak dan kerap. Nanti jaundice cepat hilang. Hanya berkongsi.

5y ago

Hehe baik. Kita geng. Hehd

try Susu Rizqi Mamadil ( susu kambing cmpuran kurma, buah zaitun, madu, kismis & habbatussauda)