Pregnancy

Bolehkah hamil jika suami pancut di luar ?

11 Balas

boleh je sis.. ank sy yg ke 2.. suami x pncut dlm tp hamil juga🤣 klo nk merncang guna pil atau kondom dlu klo setkat pncut luar je tu boleh lg kemungkinan tuk hamil..

2y ago

ohhh yaka... ok baik tq ya

Kalau nak pancut luar jgn berdekatan vagina,,sbb sperma ni boleh berenang.. bile jumpe air dgn air kebarangkalian boleh survive masuk dlm vagina.. kalau nk pancut luar jauh dr vagina

2y ago

ohhh gituee.. tq sis atas jawapannya

Rasanya pernah dengar, sperma kalah dengan air. Lepas bersama cepat2 basuh pastu korek dlm miss v sikit. Tapi taktau la mcm mana kesahihannya.

2y ago

sama samaa

blh je....klu lpas lpas 1 around tu kne basuh dlu bru blh sambung semula...klu x basuh sperm stay ade lgi kt situ so kita blh mengndung

2y ago

ohhh gitu. tq sis

Sekiranya ada sisa sperm terlepas dalam (x sengaja) mmg boleh.

kdg setitik pun dah cukup utk jd hamil walaupun pancut di luar

2y ago

huhu, baik sis, tq ya

boleh. sebelom pancut lg da ada sperm terlepas sikit 😅

2y ago

yaka... ok tq sis huhu

Boleh sebab sperma boleh berenang. 😁

2y ago

🌻

kebarangkalian tu rendah

boleh

2y ago

huhu ok tq sis