Buat ultrasound / scan 3d

Bolehkah buat scan 3D kalau dah scan dekat klinik krajaan? Sbb tak puas hati pula doktor scan detail td dn mnta tngok jntina. Tp doktor tak bg tngok screen. Dn skrg gmbr pun doktor tak print dah. Kndungan 28minggu

5 Balas

klu ada budget tak ada masalah. boleh saja

1y ago

Saya IVF pregnancy. Masa lepas confirmed je pregnant, (10 hari lepas masukkan embryo). Doctor akan scan every week untuk tengok perkembangan baby sampai la kandungan 13 weeks. Lepas tu baru la scan sebulan sekali je. Tapi doctor saya ada jugak pesan, kalau rindu dekat baby or nak tengok perkembangan baby, boleh je datang bila-bila pun untuk scan. Takde masalah untuk scan selalu.